Levesben főtt, majd sült fokhagymás csirkecombok
Hozzávalók:
- húslevesben főtt csirkecombok (nálunk 6 db)
- egy fél piros kaliforniai paprika, egy fél zöld kaliforniai paprika (ez el is hagyható)
- ízlés szerint fokhagyma
- körethez: párolt rizs, krumplipüré, stb.
Elkészítés:
A leszűrt húslevesből megmaradt csirkecombokat hagyhatjuk egészben is, vagy esetleg a húst le is fejthetjük a csontról (én most lecsontoztam). Egy nagy serpenyőben kevés olajon megfuttatjuk a felcsíkozott paprikákat, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a csirkehusit, majd kicsit lepirítjuk.
Köretként krumpli pürét vagy párolt rizset adunk és uborka salátát.
Egyszerű és nagyon finom :)
Köretként krumpli pürét vagy párolt rizset adunk és uborka salátát.
Egyszerű és nagyon finom :)
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése